Chinese Steamed Egg Custard

 DSC_1123

It is already two week since I left Hong Kong. Where is the time gone ? Now it is back to school but I will first keep my memories from Hong Kong alive a bit longer. When I was in Hong Kong, I tried “Steamed Egg Custard”. I have afterwards found a recipe for the dish. The orginale egg custard I triede in Hong Kong contained chinese mushrooms, but this is without because I don’t know where to find them.


Der er allerede gået to uge, siden jeg kom hjem fra Hong Kong. Hvor bliver tiden dog af ? Det er nu tilbage til skolen, men inden da vil jeg lige holde liv i mine ferieminder fra Hong Kong. Da jeg var i Hong Kong smagte jeg “Steamed Egg Custard”, jeg har efterfølgende fundet en opskrift. Den egg custard jeg prøvede i Hong Kong indeholdte svampe, men denne er uden, da jeg ikke ved hvor jeg kan skaffe dem.
DSC_1120 DSC_1126

For two persons:

  • 2 eggs 
  • 6 oz water 
  • ½ teaspoon salt 
  • Chives (Optional)
  1. In a small mixing bowl. Whisk the egg untill the egg white and yolk are totally combined with chopsticks in circling motions.
  2. Add the water and the salt and stir again in one direction.
  3. pour the egg mixture through a sieve into two small containers and cover the containers with alumium foil.
  4. Fill the steamer with water and place the containers down in the steamer. If you don’t have a steamer, you can make one right here. 
  5.  Bring the water to boil. Steam the egg curstard for 7-10 minuts. You can test by inserting a toothpick. 
  6. Add the chives. Bon Appetit 😛 

For to personer:

  • 2 æg
  • 180 ml vand
  • 1/2 tsk salt
  • Purløg (Kan undlades)
  1. Slå ægget ud i en skål og rør det sammen med spisepinde i cirkelbevægelser indtil æggehvide og blomme er blandet sammen.
  2. Tilsæt vand og salt og rør igen sammen i cirkelbevægelser.
  3. Si æggemassen ned i små portions skåle og til dæk skålene med stanniol .
  4. Hæld vand i en gryde og placere skålene i gryden på en dampeindsats og bring vandet i kog. Har du ikke en dampeindsats, kan du stadig godt lave dem Se her 
  5. Når vandet koger, skal de damp i ca. 7-10 min. Du kan evt tjekke efter med en tandstik.
  6. Drys med purløg. Bon Appetit 😛

DSC_1129

Xoxo Blue Ducklings

Advertisements

2 thoughts on “Chinese Steamed Egg Custard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s