Low Carb risalamande

DSC_0039 DSC_0048
Christmas will never be the same, if there isn’t Risalamande. Risalamand means rice with almonds and is a Danish traditional dessert for Christmas.Ris ala mande is a rice pudding mixed with heavy cream and vanilla. But this recipe is a much more healthier but still delicious dessert;  Healthy Low Carb Ris ala mande. Futhermore it is much quicker to make.

You will need for a small serving: 

  • 1/2 cup cottage cheese
  • 1 cup Greek yogurt
  • A handful of chopped blanched almonds
  • 1 tbs. vanilla
  • Sweetness to taste.

Blanched the almond and chop it. in a bowl mix it al together, and serve it for example in small glasses. You can top the risalamande with cherry sauce, another berry sauce or my favorite cinnamon.


Det er ikke rigtig jul uden ris ala mande. Ris ala mande betyder faktisk ris med mandler, hvilket virker logisk nok. Ris ala mande er en tradition herhjemme. Juleaften skal være den ægte varer, men imens man spiser pebernødder, brunkager og andre kalorie fyldte sager så kan man vel nyde en lidt sundere risalamande.

For 1 person

100 g hytteost

150 g Cheasy Vaniljeskyr el. Græsk yoghurt.

En håndfuld hakket smuttet mandler.
Bruges græsk yoghurt tilsættes lidt vaniljepulver og sødning til smag.

Jeg er en af de typer der ikke bryder mig om kirsebærsovs, så på min ris ala mande er der kanel ovenpå. Ellers kan man toppen den med andet frosne frugt, der har fået er opkogt evt. I mikroovnen 🙂

Reklamer

14 thoughts on “Low Carb risalamande

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s